Музикантът Мерилин Менсън заведе дело срещу актрисата Евън Рейчъл Ууд за

...
Музикантът Мерилин Менсън заведе дело срещу актрисата Евън Рейчъл Ууд за
Коментари Харесай

Звярът реши да съди красавицата

Музикантът Мерилин Менсън заведе дело против актрисата Евън Рейчъл Ууд за клюка. Съвсем неотдавна тя описа, че Менсън  „ всъщност я е изнасилил “.  Менсън твърди, че това е злонамерена неистина.

В делото, заведено в съда в Лос Анджелис, певецът твърди, че Ууд и сантименталната ѝ партньорка й Ашли Гор обществено го показват като изнасилвач, като по този метод унищожават неговата музикална, кино и телевизионна кариера. В  делото се твърди, че Ууд и Гор са се престрували на сътрудници на ФБР, фалшифицирайки и разпространявайки фиктивно писмо, с цел да наподобява, че хипотетичните " жертви "  на Менсън са застрашени и против него е стартирано следствие. А също и че Ууд и Гор са дали " управление "  със сюжет за всички, които го упрекват, и са създали погрешни изказвания - включително че Менсън е малтретирал малолетна. 

 Евън Рейчъл Ууд беше една от дамите, които предходната година започнаха да изнасят публично обвинявания в полово принуждение от страна на музиканта с същинско име Брайън Уорнър. Тогава актрисата назова Менсън агресор, като заяви, че той е почнал да я " приготвя " още като тийнейджърка и я е измъчвал години по-късно. Според нея той е промил мозъка ѝ чрез операции я и държал в послушание.

За връзката сред Ууд и Менсън стана известно през 2007 година, когато тя беше на 19, а той на 38. Те се сгодиха през 2010 година, само че се разделиха година по-късно.  След като се появиха обвиняванията, Менсън беше отритнат от звукозаписната си компанията, от мениджъра си и загуби ролята си в " Американски богове ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР